Bangkok

Maandag 6 juli 2009

Na aardig wat uurtjes in een auto, vliegtuig en een taxi zijn we dan toch echt eindelijk in Bangkok. De vluchten waren op zich prima en we hebben ons vermaakt met films en spelletjes. Dubai was heet en we verheugen ons nu al op de laatste dag daar op onze terugreis. Of we 'het zeilschip' kunnen fotograferen hangt af van de lucht op dat moment want nu was het er erg mistig.

Op dit moment zitten we, vooral voor Sonja, in een totaal andere wereld. De manager van het hostel heet John en is heel vriendelijk. In zijn gebrekkig engels laat hij ons zien dat hij ook kan koken en we bestellen dan maar meteen. Wonder boven wonder is dit nog lekker ook!  Voor Son niet zo raar maar voor A3 des te meer. Toen ik zei 'no koriander' wist de arme man niet wat ik bedoelde maar het zat er niet in! :)

Het is nu half 10 's avonds en we gaan zo maar proberen te slapen. Morgen gaan we Bangkok verkennen. Op het programma staan: The Grand Palace, een boottochtje en door de stad banjeren.


Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer